Informatii

Produse noi

Oferte speciale

Seminte Legume &Rasaduri Legume
Producem si comercializam rasaduri de legume: rasaduri de rosii , rasaduri de ardei, castraveti, vinete...
In plantatiile legumicole si floricole din Romania pentru infiintarea culturilor se folosesc rasaduri in cuburi nutritive. Rasadurile sunt plante tinere, la inceputul vegetatiei obtinute in conditii specifice si care prin transplantare serv...
Producem si comercializam rasaduri de legume: rasaduri de rosii , rasaduri de ardei, castraveti, vinete...
In plantatiile legumicole si floricole din Romania pentru infiintarea culturilor se folosesc rasaduri in cuburi nutritive. Rasadurile sunt plante tinere, la inceputul vegetatiei obtinute in conditii specifice si care prin transplantare servesc la infiintarea culturilor.Prin asta se intelege perioada cuprinsa intre aparitia primei frunze adevarate si transplantare. Rasadurile de buna calitate asigura productii semnificative si beneficii economice pe masura. Pentru a obtine rasaduri sanatoase si cu maxim de randament, avem nevoie de seminte de calitate, substrat nutritiv si sa asiguram parametrii optimi de microclimat necesare dezvoltarii plantelor.
Mai multe

Seminte Legume &Rasaduri Legume Contine 4 produse.

Subcategorii

 • Seminte Tomate

  Alegeti din peste 100 de selectii de seminte de rosii din fiecare clasa- seminte de tomate nedeterminate, seminte de rosii semideterminate sau seminte determinate . Toate au fost analizate cu grija si selectate pe baza aromei, texturii, rezistentei la boli, vigorii, randamentului si al performantei. Veti gasi atat tipuri determinate, cat si nedeterminate, pentru productia de camp sau de sera. In cazul in care semintele nu va multumesc, va invitam sa vizitati categoria de rasaduri de rosii.

  Nimic nu bate gustul de rosii cultivate acasa! 

  Veti gasi o varietate larga de seminte de rosii in gama noastra. Acestea sunt relativ usor de dezvoltat si se preteaza perfect pentru productia de camp sau de sera.

 • Seminte Castraveti

  lanta legumicola din Familia Cucurbitaceaelor cu numeroase varietati. Este o vita taratoare de 1,5-2 m care creste agatanduse pe structuri de sustinere cu ajutorul carceilor.

 • Seminte Ardei
  Semintele de ardei reprezinta un grup extins de fenotipuri din Familia Solanaceaelor cu toate tipurile cunoscute in productia de legume: ardei gras, ardei kapia, ardei gogosar si ardei iute. Forma fructelor, culoarea, aroma si gustul fructificatiilor este caracteristica fiecarui soi sau hibrid cultivat.
 • Rasaduri de Ardei si...

  Rasaduri de ardei gras rosu sau galben, kapia sau gogosari!

  Pentru multi producatori, ardeii sunt una dintre cele profitabile culturi de legume. Ardeii sunt in zeci de tipuri, in multe culori, forme si arome de la ardei grasi rosii sau galbeni, la kapia sau gogosari. Ardeii sunt flexibili – pot fi recoltati verzi sau lasati sa ajunga la culoarea finala - oferindu-va o fereastra de recoltare mai lunga, precum si oportunitatea de a avea o oferta mai variata de culori.

 • Rasaduri tomate

  Rasaduri de rosii – tomate de calitate superioara  produse in sere proprii!

  Tomatele sunt plante care iubesc caldura, care nu tolereaza inghețul, deci este mai bine sa le plantezi  in gradina/solar/camp  ca plante, (rasaduri de rosii) dupa ce vremea s-a incalzit in primavara. De la noi puteti achizitiona rasaduri de rosii de o calitate deosebita de tip hibrizi F1 care sunt foarte rezistente la variatii de temperatura sau boli . In plus, puteți alege din gama variata de mai jos hibridul potrivit de rasaduri de rosii.

  Unele soiuri de rasaduri de rosii / tomate au nevoie de o sera sau un solar, dar altele sunt cu adevarat fericite sa fie afara in camp .

 • Rasaduri diverse

  Rasaduri de vinete, castraveti, conopida,telina,salata sau varza.

  Pe baza de precomanda orice rasad sus mentionat

 • Seminte Salata
  Baza genetica pentru o planta legumicola anuala sau bienala din Familia Asteraceelor. Este cultivata ca legume pentru salate sau consum in stare cruda, deoarece se preteaza pentru culture si spatii protejate ,se consuma tot timpul anului.

 • Seminte Vinete

  O specie a genului "Solanum" cu flori albe sau purpurii, se cultiva pentru fructele sale carnoase. Culoarea fructelor poate varia in functie de varietatea cultivata, neagra sau alba.

 • Seminte Varza
  Specie erbacee bienala din Familia Cruciferaelor care asigura obtinerea unor fructificatii cu aport crescut de vitamine in alimentatia oamenilor. Diversitatea speciilor cultivate in Romania, asigura o sursa de hrana si venit pe tot parcursul anului.
 • Rasaduri Romanesti

  Aceste rasaduri insumeaza toate calitatile unui produs autentic  romanesc si aici ne referim la adaptabilitatea la conditiile din toate arealele din Romania si gustul autentic al legumelor cultivate din mos-stramosi.

  Comanda minima este de 70 de rasaduri. Nu trebuie sa fie toate de un fel, se poate si combinat !!!

Se afiseaza 1-4 din 4 articole
 • 48 lei
  Nou

  Hibrid de castravete timpuriu Passion F1, partenocarpic, foarte productiv. Fructele sunt de culoare verde inchis, iar lungimea acestora este de pana la 12 cm.Fructele nu prezinta dungi albe.Recomandat pentru cultivarea pe ambele cicluri de cultura. Vigurozitatea plantei de castravete Passion F1 este medie și prezintă 2-3 fructe pe internodiu.

  48 lei
 • 80 lei
  Nou

  Onyx F1, este un hibrid de vinete foarte productiv, recomandat pentru cultivarea in camp dar si in spatii protejate.Plantele sunt viguroase, iar fructele sunt alungite, de culoare negru inchis, lucios. Greutatea fructelor: 480-500 g. Dimensiunea fructelor: 22-23 cm X 8-9 cm. Producator: SEMILLAS FITOVarietate: HibridMediu de crestere: Sera/solar si...

  80 lei
 • 109 lei
  Nou

  Căpăţânile acestui hibrid se îndeasă devreme, putând fi recoltate incepând de la 60 de zile.Hibridul de varza alba Grepala F1 face capatani rotunde si uniforme, planta este viguroasă de culoare verde.Grepala F1 se mentine foarte bine in cultura si are o toleranta foarte buna la fuzarioaza.Greutatea medie a capatanilor este de 2,5 - 3 kg, la o desime...

  109 lei
 • 150 lei
  Nou

  Seminte de castraveti Emek F1 Semintele de castraveti Emek F1 sunt partenocarpice, cu productie mare ( multi-fruct ). Planta este puternica, timpurie, cu internoduri scurte si frunze mici. Fructul este verde deschis stralucitor, cu dimensiuni in medie de 9-11 cm, cu gust foarte bun si aromat. Se poate recolta zilnic. Se planteaza in sere si solarii.

  150 lei
Se afiseaza 1-4 din 4 articole