Termeni si conditii

Accesarea acestui site cât si comandarea online a produselor presupune citirea si acceptarea sectiunii "Termeni si Condiții " enumerate mai jos:

IMPORTANT !!! Din momentul lansari comenzi aceasta nu mai poate suporta modificari, anularea comenzii de catre cumparator duce automat la pierderea avansului platit!

 

1 . Act de renunțare

 

Accesarea și utilizarea acestui site este considerată drept acceptată de client, dacă acesta din urmă se obligă să respecte „Termeni si Condiții”. Aceste condiții  intră în vigoare de la data și ora la care ați accesat sau comandat produsele despre acest site.

 

Sunteți de acord să utilizați acest site numai in scopuri legale, și într-o manieră care să nu încalce drepturile consumatorilor sau să restricționeaze, să inhibe utilizarea de către orice alti utilizatori.

 

Paginile noastre sunt protejate de legea dreptului de autor.

 

SERE MOLDOVA se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul SERE MOLDOVA, însă, SERE MOLDOVA nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.

 

SERE MOLDOVA nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul SERE MOLDOVA , independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.

 

2 . Link-uri către site-uri web

 

Noi nu suntem responsabili pentru conținutul oricărui site legat .

 

Link-uri pe acest site pot duce la alte site-uri care nu țin de controlul nostru. Nu ne asumăm nici o responsabilitate în ceea ce privește conținutul . Nu putem garanta că aceste link-uri vor funcționa tot timpul și nici un control asupra disponibilității acestor pagini .

 

3 . Securitatea utilizatorului

 

Depunem toate eforturile pentru a verifica și testa materialul publicat în toate etapele, și menținem măsurile rezonabile pentru securitate site-ul web . Nu răspundem pentru orice informație pierdută din calculatorul Dumneavoastră.

 

4 . Produse SERE MOLDOVA

 

IMPORTANT! Compania nu poarta raspundere pentru folosirea necorespunzatoare a produselor sale sau daca nu sunt folosite conform destinatiei. Montarea solariilor in regie proprie exonereaza compania de la deterioarea produselor, solarii montate in regie proprie sau a foliei.

 

7 . Sanctiuni

 

CONFORM Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008:

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare produsului de pe seremoldova.ro, in termen de 12 ore de la efectuarea comenzi.

 

Consumatorul are responsabilitatea si obligatia sa onoreze comanda in momentul in care este solicitat telefonic de opratorii Cargus.

 

Consumatorul este rugat sa respecte randuriile de mai sus, in caz contrar,  va încălca o dispozițiune legală considerată FRAUDA si este pedepsita conform legiilor in vigoare.

 

Aceşti Termeni generali de utilizare sunt formulaţi şi se află în conformitate cu legile din Romania. Orice litigiu care decurge din acest site Condiții de utilizare vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România și UE.

 

Acesti termeni de utilizare sunt aplicabili utilizarii site-ului seremoldova.ro (denumit in continuare Furnizor). Orice persoana acceseaza acest website (denumita in continuare Utilizator) trebuie sa citeasca Termenii de utilizare prezentati in continuare, inainte de accesarea informatiei de pe website, si trebuie sa accepte acesti Termeni de utilizare fara alte limitari sau rezerve. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii de utilizare.

 

In cazul in care nu acceptati Termenii de utilizare prezentati, va rugam sa nu mai accesati acest website. Consideram ca prin continuarea utilizarii website-ului, confirmati ca ati citit si acceptat in totalitate acesti Termeni de utilizare.

 

Copyright

 

Intregul continut al acestui website (texte, grafica, simboluri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Furnizorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Continutul acestui website nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Furnizorului.

 

Garantii

Daca produsul prezinta un defect de productie (legat de lungime, latime, greutate), se ofera doar contravaloarea pentru dimensiunile care prezinta defect.

In cazul in care se identifica probleme in perioada de garantie a foliei, suma rambursata se va calcula astfel:
Timp ramas= Perioada de garantie (Data reclamatiei-data emiterii facturii)
Suma rambursata= (timp ramas/perioada de garantie)

Nu se acorda garantie in cazul in care: 

l. Reclamatiile nu sunt insotite de factura, certificat de garantie;
2. Deteriorari cauzate de fenomene naturale: grindina, vartej, utilizare si montaj necorespunzator.
3. Pentu foliile care au depasit perioada de garantie.
4. Degradari cauzate de utilizarea unor substante chimice.

Daca produsul prezinta un defect de productie (legat de lungime, latime, greutate), se ofera doar contravaloarea pentru dimensiunile care prezinta defect.


Deteriorarea foliei din cauza rasinilor eliminate de lemnul de brad, nu face obiectul garantiei.

In caz de cod rosu solariile sa fie inchise, asigurate.

Informatii si limitari

 

Tot continutul acestui website este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Furnizorul nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest website si materialele oferite, inclusiv, dar fara limitare la functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe website.

Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care website-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Furnizorul isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe website, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Furnizorul nu are obligatia de a actualiza acest website.

Produsele care apar cu pret zero("0") sunt cu titlu informativ si nu pot fi achizitionate de client decat dupa confirmare telefonica a stocului si/sau pretului real al produsului.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest website fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

Furnizorul nu face nici o referire pe acest website la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest website. Acest website va fi accesat de buna voie, iar Utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui website.

 

Conditii comerciale

 

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile si/sau continutul ofertelor de pe website in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

 

SERE MOLDOVA SRL face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. Pentru a clarifica pretul exact, ne puteti contacta la numarul de telefon 0748 700 701.

 

Clientul poate negocia pretul produselor daca numarul unitatilor achizitionate depaseste 50 bucati pentru produse a caror valoarea nu depaseste 100 RON. Pentru produse a caror valoare depaseste 100 RON, pretul poate fi negociat daca clientul comanda minim 2 produse de acelasi fel.

 

Datele personale ale clientilor care au cerut informatii sau care au cumparat produse vor fi protejate, nu vor fi distribuite si nu vor fi folosite in alte scopuri.

▷▷▷ Protecția datelor în UE - DGPR