Profil tip C fixare folie

3m

Profil metalic tip C pentru fixare folie

Mai multe detalii

39 lei

13 lei pe ml

Informatii

Detalii:

Grosime pereti: 0.95 mm

Lungime : 3 ml

Profil Tip C este galvanizat si vopsit. Durata de viata min. 15 ani .

Suport pentru fixarea foliei fără a fi găurită. 

Folia este fixată în profilul metalic tip C cu ajutorul sârmei ondulate astfel incat nu se găurește, iar folia este perfect întinsă.

Facilitază alunecarea apei și a zăpezii pe timp de iarnă.

NOTĂ

Pentru că folia să nu fie afectată de rafalele periodice de vânt, se recomandă montarea baghetei pe o bara de suport orizontală, fiind prinsă de bară cu șuruburi autoforante la distanța de 30-50 cm!

Având lungime de 6 m, aceasta poate fi transportată prin serviciul de curierat taiată la 2 sau 3 m. Pentru mai multe informații referitor la transport vă rugăm să ne contactați.

Sarma ondulata se vinde separat!

In poza din stanga este ilustrat modul in care se fixeaza bagheta pe structura solarului. Primul rand de bagheta se fixeaza la inaltimea de maxim 50cm, pe care se va fixa sortuletul solarului si agrilul anti-inghet.

Pe cel de al doilea rand amplasat la 2 m de la sol, se va fixa capacul solarului.

IMPORTANT! Intre folie si sarma ondulata se pune o fâșie de folie de protecție, pe toata lungime suportului de tip C, pentru evitarea deterioararii foliei. Folia o gasiti la noi pe site sau se poate folosi fâșii de folie, fie uzata fie noua ,de 10cm latime  intinsa pe toata lungime baghetei.

 

17 alte produse in aceeasi categorie: