Folie solar Sotrafa

Folie de acoperire sere și solarii produsă de SOTRAFA - SPANIA, lider in producerea de folie la cele mai înalte standarde de calitate.

Folia profesionala de 180 microni grosime 

Pretul este pe Kg

Raport mp/kg : 5,4mp = 1kg.

Mai multe detalii

28 lei

Informatii

Folie de acoperire difuză ce conține copolimerii EVA/EBA. Folia poate fi de culoare albă sau galbenă, fabricată prin procesul de coextrudare în mai multe straturi și diferite grosimi. Arta cu care diferitele materii prime au fost așezate în funcție de strat îmbunătățește proprietățile foliei.

Proprietăți:

Această folie a fost special proiectată pentru acoperirea serelor și solariilor, asigurând o rezistența ridicată la degradarea cauzată de radiația solară sau de aplicareapesticidelor, datorită pachetului special de aditivi U.V. din componență.

Partea exterioară ii conferă foliei rigiditatea și rezistenta la rupere. Totodata conține un aditiv special Antipraf ce împiedică depunerea prafului și favorizează alunecarea zăpezii.

Fiind prima in contact cu radiația solară, partea exterioară a foliei are o cantitate de aditivi mai mare, ceea ce inseamnă o mai bună protecție pentru cele 2 straturi de la interior. Tot acest strat este responsabil și de luminozitatea superioară dată de acestă folie. Stratul central conține o cantitate mai ridicată de aditivi EVA ( etil vinil acetat ) ceea ce ii conferă o mai bună flexibilitate, transparență și termicitate foliei TRC DH. Cel de al treilea strat,cel din interiorul solarului, vine cu un pachet special de aditivi stabilizatori care asigură rezistență împotriva diferiților agenți chimici folosiți în agricultură, cum ar fi pesticidele. 

Raport mp/kg : 5,4mp = 1kg.

Avantaje:

Proprietăți mecanice foarte bune, combinând proprietățile copolimerilor EVA/EBA și cele ale LDPE (polietilena de joasă densitate).
Durata de viață ridicată.
Transmisie a luminii albe de peste 90%, ceea ce oferă o bună luminozitate a solarului.
Difuzia luminii, de peste 62%, evită crearea de umbre in interiorul solarului, permitând o densitate de plantare mai mare.
Aditivată I.R (3-50C diferență de temperatură).
Strat de protecție Antipraf la exterior.

Folia aditivată TRC DH face parte din gama de folie aditivata TRC produsa de SOTRAFA - SPANIA.

Gama de folie aditivata TRC: Folie de acoperire ce conține copolimerii EVA/EBA, fabricată prin procesul de coextrudare în mai multe straturi și pe diferite grosimi. Proprietățile foliei sunt îmbunătățite prin așezarea corectă a materiei prime in straturile corespunzatoare.

Gama TRC poate fi Difuză (D) sau Transparentă (T), Albă (H) sau Galbenă (N).

Caracteristici:

Proprietăți mecanice foarte bune, combinând proprietățile copolimerilor EVA/EBA cu cele ale LDPE (polietilenă de joasă densitate), LLDPE (polietilenă liniară de joasă densitate) și rășini.
Durata de viață ridicată.
Transmisie a luminii albe ridicată, ceea ce oferă o bună luminozitate a solarului.
Varianta Difuză TRC D dispune de o difuzie eficienta a luminii,prin care se evită crearea de umbre in interiorul solarului, permitând o densitate de plantare mai mare.
Varianta Transparentă TRC T este recomandata pentru zone cu luminozitate scazută deoarece beneficiază de o difuzie scazută a luminii.
Aceasta gamă este recomandată in zone cu diferențe mari de temperatură intre zi și noapte.
Efectul termoizolant evită posibilele inversiuni termice.

17 alte produse in aceeasi categorie: