Solar Hobby 5*12

Solar hobby 60mp

Solar Hobby  5m x 12m

Latime: 5m 
Lungime: 12m

Supafata 60mp
Inaltime: 3,3m 
Distanta intre arce: 2m

Componente kit

-piloni fixare in sol

-arce solar

-2 usi acces 

-3 profile longitudinale de rezistenta

-ranforsari suplimentare pe frontoane

-folie triplustratificata

-bagheta metalica cu sarma ondulata fixare folie

-suruburi   clasa 8.8

Mai multe detalii

5 400 lei

4 538 lei

Informatii

Structura 

LIVRARE PRIN SERVICIUL DE CURIERAT RAPID

DIMENSIUNI COLET: 3m lungime x 30cm latime x 30cm inaltime

GREUTATE COLET: 200 Kg

COST TRANSPORT: 200 lei ORIUNDE IN ROMANIA

Serviciul cu livrare către localităţi situate în afara razei de 20 Km aferenta Centrelor dragon star – 1 leu/km adiţional

NU ESTE INCLUS IN VALOAREA SOLARULUI !!!

Structura 

Structura metalica este realizata din teava constructii din otel zincat  diametru 33.7 x 2mm grosime in perete

Arcele sunt dispuse din 2 in 2 m sunt conectate cu 3  profilele  longitudinale de rezistenta teava constructii din otel zincat  diametru 26,9 x 2mm grosime in perete

Sistemul de fixare a folie bagheta metalica tip c cu sarma ondulata

Profil Tip C este galvanizat . Contine o cantitate ridicata de carbon in continutul otelului  ceea ce ii asigura uurata de intrebuintare de  min.15 ani.

Fixati folia fara a o gauri . 

Folia este fixată în profilul metalic tip C cu ajutorul sârmei ondulate astfel incat  folia este perfect întinsă.Facilitază alunecarea apei și a zăpezii pe timp de iarnă.

NOTĂ

Pentru că folia să nu fie afectată de rafalele periodice de vânt, se recomandă montarea baghetei pe o bara de suport orizontală, fiind prinsă de bară cu șuruburi autoforante la distanța de 30-50 cm!

Solarul hobby SPV  are inaltime de 3.2 -3.3 m inaltime,suntem singuri producatori din Romania care produce aceasta inaltime,oferind solarului un volum mult mai mare foarte important pentru dezvoltarea plantelor.

Sistemul de asamblare este foarte usor tip lego telescopic cu  suruburi de clasa superioara 8,8mm.

NU FOLOSIM SUDURA.

Acoperire

Proprietatile foliei de sera/solar Politiv E1517 DIFFUSED UVA+IR+EVA+AF/AD

  • Proprietati de baza:

  1. Proprietati mecanice ridicate:

Proprietatile mecanice ale foliei depind de polimerii utilizati si de tehnologia de productie. In Politiv s-au utilizat si se utilizeaza doar materiale sofisticate furnizate de cei mai importanti furnizori de polimeri si aditivi si extrudere complet computerizate. Foliile Politiv respecta standardul israelian 821, standardele europene ISO si ASTM - click aici pentru a vedea standardele certificate).

  1. Stabilitate UV  (durabilitatea foliei):

Foliile fara stabilizatori UV s-ar deteriora dupa cateva luni (4-6 in functie de grosimea foliei). Pentru a ajunge la durabilitatea dorita, adaugarea stabilizatorilor UV este necesara. Tipul stabilizatorilor UV si procentajul acestora in folie depind de durata de viata dorita a foliei, zona in care va fi utilizata (radiatia totala), grosimea foliei, structura serelor sau solariilor, precum si a pesticidelor si ingrasamintelor utilizate in interiorul acestora. Atunci cand este utilizat sulful si clorul in interior serelor sau solariilor, trebuie utilizat la producerea foliei pentru acoperirea acestora un pachet special de stabilizatori UV.

  1. Transmisia maxima a luminii la spectrul vizibil (TLT):

Energia de la soare este transmisa prin folia care acopera sera/solarul catre planta unde antreneaza procesul de fotosinteza. Transmisia totala a luminii a foliei care acopera sera/solarul in spectrul radiatiei active fotosintetice (400-700 nanometrii) este extrem de importanta. Intensitatea acestor lungimi de unda (interval PAR) influenteaza in mod direct cresterea si dezvoltarea masei foliare a plantelor.

  1. Rezistenta mecanica si elasticitate:

O folie pentru acoperirea serelor/solariilor trebuie sa reziste la actiuni mecanice elastice de genul dilatare la caldura si contractare la ger, rezistenta la incarcatura de zapada, rezistenta la grindina, etc. Aceasta proprietate este data de prezenta aditivilor EVA (etil-vinil-acetat) in folie.

Folia are o durata mare de viata in conditiile extreme din Romania datorita prezentei in structura sa a aditivilor enumerati mai sus.

Acces si ventilare 
Accesul si ventilatia se face prin doua usi.

Optional 

Deschidere laterala pe ambele laterale cu  macara actionare usoara cu  Pret 1400 lei

Suport cultura 400 lei

Sistem de irigare 150 lei

Livrare prompta contra cost 200 lei oriunde in PANA LA ADRESA 

Usor de montat nu necesita sudura,componentele sunt gaurite si etichetate pt indentificare montaj.

Montajul nu este inclus in pret.

Ghid de montaj.

Certificat de garantie si conformitate.

30 alte produse in aceeasi categorie: