Informatii

Producatori

Produse noi

Oferte speciale

Produse noi

pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 25 articole
 • 65 lei
  Nou

  Seminte de salata Touareg Capatanile de culoare verde deschis, stralucitor sunt compacte si pot atinge dimensiuni deosebite. Frunzele de dimensiuni egale, fine, culoarea si forma deosebita a capatanilor fac din Touareg o varietate excelenta pentru comercializarea si consumul in stare proaspata. Densitatea recomandata este de 80.000 - 100.000 plante/ha.

  65 lei
 • 108 lei
  Nou

  Capatanile sunt compacte, semiinchise. Baza capatanilor este inchisa, neteda si stralucitoare. Rezistenta buna la boli. Greutatea capatanilor, 400 - 600 gr. La alegerea soiului se va tine seama de destinatia lui, deoarece un soi pentru spatiile protejate cultivat in camp deschis sau un soi pentru camp deschis cultivat iarna in spatii protejate poate da...

  108 lei
 • 80 lei
  Nou

  Onyx F1, este un hibrid de vinete foarte productiv, recomandat pentru cultivarea in camp dar si in spatii protejate.Plantele sunt viguroase, iar fructele sunt alungite, de culoare negru inchis, lucios. Greutatea fructelor: 480-500 g. Dimensiunea fructelor: 22-23 cm X 8-9 cm. Producator: SEMILLAS FITOVarietate: HibridMediu de crestere: Sera/solar si...

  80 lei
 • 110 lei
  Nou

  Seminte de vinete Veris F1 Vintele Veris F1 au o planta viguroasa, cu productivitate mare. Culoare, negru inchis, forma alungit-ovala,. Rezistenta buna chiar si dupa cules. Se recomanda cultivarea pe toata perioada anului in sere si solarii, primavara in camp deschis.

  110 lei
 • 109 lei
  Nou

  Căpăţânile acestui hibrid se îndeasă devreme, putând fi recoltate incepând de la 60 de zile.Hibridul de varza alba Grepala F1 face capatani rotunde si uniforme, planta este viguroasă de culoare verde.Grepala F1 se mentine foarte bine in cultura si are o toleranta foarte buna la fuzarioaza.Greutatea medie a capatanilor este de 2,5 - 3 kg, la o desime...

  109 lei
 • 55 lei
  Nou

  Seminte de varza alba Escazu F1 Greutatea la care poate ajunge, 2 - 2.5 kg. Rezistenta buna la boli. Perioada de vegetatie, 90 - 100 zile. Forma rotunda usor aplatizata.

  55 lei
 • 150 lei
  Nou

  Seminte de castraveti Emek F1 Semintele de castraveti Emek F1 sunt partenocarpice, cu productie mare ( multi-fruct ). Planta este puternica, timpurie, cu internoduri scurte si frunze mici. Fructul este verde deschis stralucitor, cu dimensiuni in medie de 9-11 cm, cu gust foarte bun si aromat. Se poate recolta zilnic. Se planteaza in sere si solarii.

  150 lei
 • 65 lei
  Nou

  Seminte de castraveti Ekol F1 Rezistent la virusul mozaicului castravetilor Tip Pasamonte cu vigoare mare, foarte rezistenta.

  65 lei
 • 48 lei
  Nou

  Hibrid de castravete timpuriu Passion F1, partenocarpic, foarte productiv. Fructele sunt de culoare verde inchis, iar lungimea acestora este de pana la 12 cm.Fructele nu prezinta dungi albe.Recomandat pentru cultivarea pe ambele cicluri de cultura. Vigurozitatea plantei de castravete Passion F1 este medie și prezintă 2-3 fructe pe internodiu.

  48 lei
 • 160 lei
  Nou

  Hibrid de castraveti timpuriu, se recomanda plantarea primavara si toamna in sere si camp.Castravetii Capricorn au frunze mari, lungimea castravetilor este intre 12 – 14 cm, culoare uniforma si un gust deosebit.Productivitate mare, rezistenta mare la boli.

  160 lei
 • 2 lei
  Nou

  Rasaduri de ardei galben clasic, lunguiet de tip ¾ patrat potrivit pentru camp deschis , sere si solarii.

  2 lei
 • 2 lei
  Nou

  Tomate cu crestere nedeterminata, foarte productive, care se coc ceva mai tarziu decat celelalte, insa gustul merita asteptarea. Rosia este foarte carnoasa, si se deosebeste de celelalte prin aroma sa.  Greutatea medie a fructelor este de 350 - 500 de grame, in anumite cazuri putand insa ajunge si la 1 kilogram. Aceste rasaduri romanesti, foarte iubite de...

  2 lei
Se afiseaza 1-12 din 25 articole