Soba Canadiana Mareste

Soba Canadiana

sistem de incalzire

Decrierea modelului
Ușa sobei poate fi dotată cu geam de sticlă termorezistentă «SCHOTT ROBAX», care are dimensiunile:
• model S (sticlă 240 х R 120 mm)

Caracteristici tehnice

Denumire Tip 05 
ONTARIO
Volumul încăperii, m3 1300
Putere, кW 45
Înălțime, mm 970
Lățime, mm 720
Lungime, mm 1480
Greutate, кg 240
Diametrul coșului de fum, mm 180

Mai multe detalii

6 000 lei

5 042 lei

Informatii

Sobă canadiană pe lemne - Tip 05 ONTARIO - 45 kW, 1300 m3

Sobă canadiană pe lemne - Tip 05 ONTARIO - 45 kW, 1300 m3 

Sobele „ONTARIO” sunt eficiente, ecologice şi au un randament mare (75-80%).
• Randamentul mare şi cedarea ridicate de căldură se realizează datorita arderii în regimul generării gazului şi datorita arderii în sistem mocnit.
• Soba "ONTARIO" are un design suprinzător şi seamănă cu un motor. Este în mod special proiectată astfel, pentru a trage aerul de jos prin ventilaţiile de sus, încălzindu-l pe parcursul drumului. În acelaşi timp, designul unic permite arderea intensă şi reţinerea îndelungată a căldurii, folosind la maximum energia focului de lemne.
• Confecţionată din oţel de înaltă rezistenţă de 4 mm, soba ONTARIO creează o atmosferă specială în orice spațiu. Există designuri diferite ale oţelului de înaltă rezisteţă, a cadrului pe care este montată şi mai multe tipuri de încasetare, special concepute pentru a putea adapta soba în spaţii deja personalizate, fără să afecteze stilul abordat de dumneavoastră. Astfel, soba ONTARIO devine o experienţă personală deosebit de călduroasă.
• O încărcare a lemnului este suficientă pentru 8-12 ore! Acesta este încă un avantaj indiscutabil al sobei „ONTARIO”: sunt suficiente două-trei încărcări ale combustibilului pe zi. Regulatorul puterii de pe uşiţa arzătorului şi de regulator-gazeificător de pe conducta de fum permit controlarea eliminării căldurii şi setarea temperaturii dorite şi a timpului de ardere.
• Combustibili pentru „ONTARIO” pot fi deşeurile de lemn, lemn, brichete, peleți, deşeuri de produse din carton, baloți de paie, turbă, rumeguș etc. Uşa mare a cuptorului şi volumul camerei de ardere permit utilizarea buştenilor chiar foarte mari. Cel mai bine însă, este să fie utilizaţi buşteni rotunzi mari, având lungimea cuptorului.
Iată încă o altă caracteristică foarte valoroasă a acestui echipament: în cazul necesității de încălzire a unei case cu un etaj sau două, se poate recurge la sistemul de conducte de aer pentru încăperi adiacente şi etaj. ONTARIO, de asemenea, poate fi utilizat ca un sistem de încălzire de rezervă în paralel cu alte sisteme termice.
• Este utilizată pentru încălzirea unor spații de până la 1300 m3;

• Există 6 tipodimensiuni ale sobei, ce se deosebesc prin puterea lor, fiecare fiind calculată pentru încălzirea unui anumit volum al spațiului: 100, 200, 400, 600, 1 000 și 1 300 m3.

Suplimentar, puteți comanda:
Suport pentru sobă SS-05. 
Dimensiuni h/l/L, 200х700х1360, greutate 18 kg.
Preț: 280 RON